Lékárna sv. Lukáše

lekarna@veselinm.charita.cz

Otevírací doba:

Popis činnosti:

• Lékárna sv. Lukáše je lékárnou základního typu, situovanou v centru města s dobrou dostupností pro široké okolí.
  • Lékárenská péče je zabezpečena pět dnů v týdnu.
  • Lékárna sv. Lukáše nabízí široký sortiment léčiv, potravinových doplňků, čajů, kojeneckých výživ, ortopedické obuvi a zdravotnických pomůcek. V případě individuálních potřeb pacientů je kolektiv lékárny schopen zajistit přípravu většiny léčivých přípravků. Lékárna nabízí poradenství v oblasti samoléčení či odbornou konzultaci.
  • V lékárně je možno platit platebními kartami a některými druhy poukázek. Lékárna i výdejna jsou zapojeny do sítě Alphega lékáren. Našim zákazníkům je k dispozici každý měsíc akční leták, kde jsou nabízeny produkty za zvýhodněnou cenu.
  • Zvláštní finanční bonus navíc mohou zákazníci získat na zákaznickou kartu.

stažený soubor  Lékárna Veselí

Při placení akceptujeme i poukázky Unišek. Dále také akceptujeme Sodexo, Edenred a to i v elektronické podobě.

Lékárna akceptujemeLékárna akceptujeme2

VÝDEJNA LÉKŮ SV. ALŽBĚTY

Vedoucí lékárny:
Mgr. Marie Fridrichová
Hlavní č. p. 680, 696 61 Vnorovy
vydejna.vnorovy@veselinm.charita.cz

Otevírací doba:

Odloučeným pracovištěm lékárny sv. Lukáše je Výdejna léků sv. Alžběty ve Vnorovech, která slouží zejména místním občanům. Nabízí základní sortiment léčiv i potravinových doplňků a také akční zboží za zvýhodněnou cenu dle platných letáků. I zde je možné využít zákaznickou kartu.

Výdejna Vnorovy