Provoz Občanské poradny
13. října 2020 Charita Veselí nad Moravou

Provoz Občanské poradny

Vážení uživatelé, při zvážení všech již vydaných opatření, nařízení vlády a platných protiepidemiologichých opatření, které souvisejí i s provozem naší Občanské poradny, bychom Vám chtěli oznámit, že Občanská poradna ve Veselí nad Moravou je Vám k dispozici v plném rozsahu svých provozních hodin i forem konzultací (osobní návštěva, telefon, e-mail).

Osobní konzultace však probíhají pouze po předchozím objednání. Díky tomu můžeme koordinovat počet osob v poradně, provádět důkladnou desinfekci prostor a tím přispět k ochraně Vašeho i našeho zdraví.
Při konzultaci je nutností mít nasazenou ochrannou roušku a desinfikované ruce, což jsou již od března standardní opatření. 
Současně apelujeme na to, abyste zvážili svou návštěvu v poradně, zda je nutná osobní konzultace, nebo je možné Váš dotaz vyřešit prostřednictvím telefonu, či e-mailu. Je také mít na paměti Váš zdravotní stav, kdy vstupem do poradny písemně potvrzujete, že netrpíte příznaky onemocnění COVID - 19, nebo jste nebyli v kontaktu s osobou s tímto onemocněním. 
 
Telefonické poradenství a objednávky: 735 765 242, 739 389 219 (primárně dluhové poradenství)
E-mailové konzultace: poradna@veselinm.charita.cz
                                          dluhove.poradenstvi@veselinm.charita.cz
https://www.veselinm.charita.cz/nase-sluzby/obcanska-poradna/dotazy-na-obcanskou-poradnu/
https://www.veselinm.charita.cz/nase-sluzby/obcanska-poradna/dotazy-na-financni-a-dluhove-poradenstvi/ 
 
 
S přáním pevného zdraví a nervů, a vidinou lepších dnů na shledanou s pracovníky Občanské poradny
občanská bílá